Workshops

Workshop Babyreflexologie

Je eigen baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In de Babyreflex workshop leer je hoe je dit en meer kunt doen met behulp van voetreflex.

Les aan huis of in de praktijk
Je bent samen met je baby van harte welkom in de praktijk in Deurne om de babyreflex technieken te leren. Als je in de omgeving* van Deurne / Helmond / Eindhoven woont, dan kan ik ook bij je thuis komen. Neem hiervoor even contact op.

Inhoud:

Mees 17In de workshop Babyreflexologie leer je in twee lessen van ongeveer één uur, drie leuke, praktische massages die je zelf kunt toepassen op de handen en voeten van je baby. Elke massage heeft een eigen thema: spijsvertering, slaap & kalmering en welzijn. De massages zijn speciaal ontwikkeld voor ouders. Je leert technieken om klachten als obstipatie, krampjes en reflux te verlichten, om het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

Het geven van een voetreflexmassage kan al in vijf minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs volwassenen. Je hebt geen ervaring met voetreflex of massage nodig om mee te kunnen doen.

Duur

Twee lessen van ongeveer een uur. De lessen worden gegeven met een periode van 1 of 2 weken ertussen, zodat je tijd hebt om thuis te oefenen. Eventuele vragen of onduidelijkheden kunnen we dan in de tweede les bespreken. 
babyreflex rinske daniels

Kosten

Je kunt de lessen alleen (met je baby) volgen of samen met een andere moeder en haar baby. Privé of duo-les dus. Onderstaand tarief is inclusief naslagwerk en handige voetenkaartjes voor thuis.

  • Privéles:  € 55,- per les (totaal € 110,-)
  • Duo-les:  € 35,- per persoon per les (totaal € 70,-)

Voor les aan huis in de omgeving van Deurne* wordt een toeslag gerekend afhankelijk van de reistijd. Om aan te melden of een afspraak te maken, neem contact op.

* Helmond, Eindhoven, Nuenen, Venray, Asten, Bakel, Gemert, Horst, Venlo, Liessel, Milheeze, Vlierden. Andere locatie of meer informatie? Neem contact op.