Het eerste consult omvat een intakegesprek met aansluitend een behandeling. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Een vervolgafspraak duurt een uur. Bij zwangerschapsreflexologie is geen uitgebreide intake nodig, de eerste afspraak is een behandeling van een uur. Meer informatie over het behandeltraject.

Tarieven

Intake (± 90 min) € 75,-
Behandeling (± 60 min) € 63,-

De factuur ontvang je na de behandeling per e-mail. Deze kun je gebruiken om de kosten te declareren bij je zorgverzekeraar. Reflexzonetherapie valt onder de vergoeding voor ‘alternatieve geneeswijzen’ in het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekering.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, onder alternatieve therapie. Klik op de volgende link om te vergoedingen per verzekeraar te bekijken: Vergoedingen reflexzonetherapie per verzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en geregistreerd bij het RBCZ. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Behandeling annuleren

Mocht je een afspraak willen annuleren, geef dit dan bij voorkeur 24 uur van tevoren door. Omdat dit in verband met Corona niet altijd mogelijk is, worden er geen kosten in rekening gebracht bij het annuleren binnen 24 uur. Je kunt je afspraak dus op ieder moment kosteloos annuleren.

LOGO RBCZ

Logo VNRT