Tarieven

Het eerste consult omvat een intakegesprek met aansluitend een behandeling. Het kan dus zijn dat we de eerste keer wat langer bezig zijn. Meer informatie over het behandeltraject.

Tarieven

Behandeling reflexzonetherapie (± 60 min)€ 65,-
Zwangerschapsreflexologie (± 60 min)€ 65,-
Behandeling acupunctuur (± 50 min)€ 65,-

Betalen kan via overboeking of Ideal aan de hand van de factuur die je na afloop van de behandeling per e-mail ontvangt. Die factuur kun je gebruiken om de kosten te declareren bij je zorgverzekeraar. Behandelingen vallen onder de vergoeding voor ‘alternatieve geneeswijzen’ in het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, onder alternatieve therapie. Klik op de volgende link om te vergoedingen per verzekeraar te bekijken: Vergoedingen reflexzonetherapie per verzekeraar
Vergoedingen acupunctuur per verzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen) en geregistreerd bij het RBCZ. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Behandeling annuleren

Mocht je een afspraak willen annuleren, geef dit dan bij voorkeur 24 uur van tevoren door.  Bij annuleren binnen 24u kunnen kosten in rekening gebracht worden. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.