mir-logo-1000dpiDe MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode, voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd.

Hoe werkt de MIR-Methode?

Hoe je de MIR-Methode zelf kunt doen kun je zien in de uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Op de website van de MIR-Methode kun je je aanmelden voor gratis tipmailtjes om je te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Het lijkt misschien een beetje moeilijk te geloven dat deze eenvoudige methode je kan helpen om van klachten af te komen. Maar het mooie is, dat het niet nodig is dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.

Coaching

Wil je ondersteuning bij het uitvoeren van de MIR-Methode of heb je vragen dan kan ik je als MIR-methode coach daarbij helpen. Met aanvullende technieken van Mireille Mettes bied ik extra ondersteuning in het proces van bewustwording, met als doel dat nieuwe inzichten sneller integreren en je zelfstandig en onafhankelijk je eigen helingsproces doorloopt.

Afspraak maken?

Ondersteuning bij de MIR-methode kan tijdens een consult voor reflexzonetherapie. Deze twee methodes vullen elkaar goed aan. Een voetreflexbehandeling kan veel in beweging brengen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en met de MIR-methode zet je dit proces zelf thuis verder voort. Dit kan al snel leiden tot de vermindering van klachten en nieuwe inzichten over je levenspad. Wil je een losse afspraak voor alleen MIR-methode coaching, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op of vul het contactformulier in.