Meer energie met voetreflex

Iedereen voelt zich weleens moe. Het is een signaal van je lichaam dat je behoefte hebt aan herstel, fysiek of psychisch. Als je het gevoel hebt dat je nooit helemaal uitgerust bent en chronisch energie tekort komt, dan is het goed om daar iets aan te doen. Bijvoorbeeld meer rust nemen, eerder naar bed gaan, gezond eten (ongezond eten kost ook energie), wandelen en ademhalingsoefeningen. In drukke tijden kan dit soms lastig zijn en dan is het fijn als er ook nog andere manieren zijn om je accu op te laden. Voetreflextherapie kan daarbij helpen.

Voetreflextherapie voor meer energie

Massage van reflexzones op je voeten, helpt spanningen in je lichaam af te voeren en je energieniveau te verhogen. Het draagt bij aan het optimaal functioneren van je organen, spieren, gewrichten en hormonen. Denk aan een betere spijsvertering, waardoor je meer energie uit je voeding haalt en je stoelgang verbetert. Het stimuleren van je immuunsysteem, zodat je weerstand beter wordt en je je fitter voelt. Het beter functioneren van je urinewegstelsel, waardoor je er ’s nachts minder vaak of niet meer uit hoeft om te plassen en je lichaam meer afvalstoffen afvoert. Of het kalmeren van je gedachten, waardoor je meer rust krijgt en beter slaapt. Dit zijn enkele voorbeelden van zaken waar voetreflex bij kan helpen.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Voor een voetreflexbehandeling heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. De meeste zorgverzekeringen vergoeden een deel van de behandeling als je aanvullend verzekerd bent, onder Alternatieve geneeswijzen. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

Afspraak maken

Je energieniveau verhogen met behulp van voetreflex? Maak een afspraak via T: 0614888769 of mail naar info@rinskedaniels.nl